Kalenteri Keskustelu Facebook


YHDISTYS

Suomen Briard ry on briardien ja briardinomistajien oma rotujärjestö, joka on saanut alkunsa vuonna 1981. Yhdistyksen toiminta kattaa koko maan, ja jäsenmäärä on noin 130 jäsentä. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää briardien kasvatusta, käyttöä palveluskoirana ja toimia rodun harrastajien yhdyssiteenä.

Suomen Briard ylläpitää briardien jalostuksen tavoiteohjelmaa (JTO), perinnöllisten vikojen ja sairauksien vastustamisohjelmaa (PEVISA) sekä pentulistaa, jossa yhdistelmät täyttävät asetetut kriteerit.

Briard-jäsenlehteä julkaistaan neljä numeroa vuodessa. Nelivärikantinen lehti sisältää artikkeleita terveydestä, jalostuksesta ja harrastuksista, juttuja briarditapahtumista meillä ja muualla, briardien tuloksia, kennelmaailman tiedotteita ja jäsenistön lähettämiä juttuja.

Rodun harrastusta edistävät tapahtumat ovat näkyvä osa Suomen Briard -yhdistyksen toimintaa. Tapahtumatarjonta sisältää erikoisnäyttelyitä, mestaruuskokeita ja muita kokeita, luonnetestejä, MH-kuvauksia, Selectionne- eli jalostustarkastustapahtumia sekä koulutusta ja leirejä.


Suomen Briard ry:n säännöt
Suomen Briard ry:n historiikki 1981-1991

Yhteystiedot


Suomen Briard ry
www.suomenbriard.net
sbry@suomenbriard.net

Päätili FI73 5724 8720 0313 16
Pohjoisen paikallisjaosto FI16 5644 0440 0180 01
YHDISTYS
Toimihenkilöt
Paikallisjaosto
Jäsenyys

TOIMINTA
Kalenteri
Briard-lehti
Putiikki
Kilpailut
Tulosjulkaisu
Näyttelyarvostelut

ROTU
Terveys
Valiot

JALOSTUS JA TERVEYS
PEVISA
Jalostusurokset

PENNUN HANKINTA
Pentuvälitys
Kasvattajat
Uutta kotia etsivät