Kalenteri Keskustelu Facebook


JÄSENYYS


Jos olet harkitsemassa briardin hankintaa tai sinulla on jo oma briardi, kannattaa liittyä Suomen Briard -yhdistykseen. Jäsenmaksu sisältää koko vuoden Briard-lehdet, myös jo kalenterivuoden aikana ilmestyneet. Liittyä voi siis huoletta mihin vuodenaikaan tahansa.

Liittyminen tapahtuu alla olevalla lomakkeella. Muista antaa toimiva sähköpostiosoite, sillä saat maksutiedot jäsenmaksun suorittamiseksi sähköpostiisi muutaman päivän kuluessa. Halutessasi voit lomakkeessa kertoa, millaista erityisosaamista voit tarjota yhdistyksen käyttöön. Erityisosaaminen voi liittyä esimerkiksi koiraharrastuksiin, lehden toimittamiseen, kirjanpitoon, kielitaitoon tai vaikkapa ruokahuoltoon. Tekemistä yhdistyksen ja tapahtumien parissa on ihan joka lähtöön!

Kasvattajat, jotka ovat Suomen Briard -yhdistyksen jäseniä, voivat liittää briardipentueensa uudet omistajat heidän suostumuksellaan jäseneksi perhejäsenen hinnalla ensimmäisen vuoden ajaksi. Kasvattajien tulee ilmoittaa jäseneksi liittyvät pennunomistajat yhdellä kertaa.

Jäsenasioita hoitaa Teija Ketola, jasenasiat@suomenbriard.net.
Suomen Briard ry:n tietosuojaseloste


Liittyminen Suomen Briard -yhdistyksen jäseneksi

Jäsenyys:
Varsinainen jäsen 30 €
Perhejäsen 10 €
Ainaisjäsen 300 €

Laskutehtävä roskapostin estämiseksi.

YHDISTYS
Toimihenkilöt
Paikallisjaosto
Jäsenyys

TOIMINTA
Kalenteri
Briard-lehti
Putiikki
Kilpailut
Tulosjulkaisu
Näyttelyarvostelut

ROTU
Terveys
Valiot

JALOSTUS JA TERVEYS
PEVISA
Jalostusurokset

PENNUN HANKINTA
Pentuvälitys
Kasvattajat
Uutta kotia etsivät